ZMT! en JuMP gaan samen de regio in

Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP) betekent samenwerking over lijnen en domeinen heen waarbij de patiënt centraal staat. Dit vergt vaak andere vaardigheden van medewerkers. Daarom slaan de programma’s JuMP (Juiste Medisch specialistische zorg voor de Patiënt) en het arbeidsmarktprogramma ZMT! (Ziekenhuisprofessionals Maken de Toekomst!) de handen ineen tijdens drie regiobijeenkomsten.

​Transmurale samenwerking

Tijdens deze bijeenkomsten vormt de stroomversneller Inzetten op transmurale samenwerking het handvat om de transitie van zorg met de juiste mensen met de juiste vaardigheden - binnen of buiten het ziekenhuis - met elkaar te bespreken. Speciale aandacht is daarbij voor transmuraal opleiden. Het wordt een bijeenkomst met praktijkvoorbeelden en we zullen met elkaar bespreken welke hobbels nog genomen moeten worden.

​De bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmakers met betrekking tot zorg en HRM/Opleiden, contactpersonen JuMP en ZMT! en professionals die transmuraal werken. 

Data en aanmelden

Regio midden: dinsdag 4 februari 2020 van 10.00 uur - 13.00 uur - Aanmelden
Regio noord: donderdag 13 februari 2020 van 12.00 uur - 15.00 uur - Aanmelden
Regio zuid: dinsdag 18 februari 2020 van 10.00 uur - 13.00 uur  - Aanmelden

Aan de slag met transmurale samenwerking

Wil je meer weten over het thema transmurale samenwerking? Ben je op zoek naar een stroomversneller die je op weg helpt? Kijk op de pagina Inzetten op transmurale samenwerking.