Win! Nieuw boek Hanneke Moonen over wendbare organisaties

Op 19 januari verscheen het nieuwe boek van Hanneke Moonen, over het vergroten van de wendbaarheid van organisaties. Moonen is grondlegger van een praktische aanpak van strategische personeelsontwikkeling (SPO) en sprak vorig jaar tijdens het ZMT!-webinar over dit thema. ZMT! mag 2 exemplaren van het Hoe boek voor wendbaarheid weggeven, inclusief een online adviesgesprek met een adviseur van Moonen.

Het boek bevat praktische tips voor leidinggevenden, HRM-ers en teamleden om de wendbaarheid van teams en de organisatie te vergroten. In het boek staan voorbeelden uit de ziekenhuispraktijk en tools om in de eigen organisatie aan de slag te gaan. 

Winactie

Wil je kans maken op een gratis exemplaar van het boek én een online adviesgesprek over de wendbaarheid in jouw organisatie? Stuur vóór 5 februari een e-mail naar info@zmt-ziekenhuizen.nl met als onderwerp ‘Boek Hanneke Moonen'. Vermeld daarbij waarom dit boek en adviesgesprek voor jou op dit moment zo goed van pas komt. De winnaars ontvangen uiterlijk 12 februari bericht.

Webinar SPO

Op donderdag 24 september sprak Hanneke Moonen tijdens het webinar Strategische personeelsontwikkeling, georganiseerd door de NVZ-programma’s ZMT! en KiPZ. Ze ging in op het belang van het thema strategische personeelsplanning en -ontwikkeling om te komen tot een goed werkende arbeidsmarkt. Dit gebeurde aan de hand van de stroomversneller Strategische personeelsontwikkeling

Kijk het webinar terug.

Aan de slag met strategische personeelsontwikkeling

Wil je meer weten over het toekomstbestendig maken van je personeelsbestand? Ben je op zoek naar een stroomversneller die je op weg helpt? Kijk op de pagina strategische personeelsontwikkeling.