Webinar 17 maart over project behoud jong zorgtalent

Stichting IZZ en samenwerkingsverband SPDI organiseren op 17 maart een webinar over het project 'analyse en advies behoud jong zorgtalent'. Het project helpt zorgorganisaties bij het inzetbaar houden van jonge zorgmedewerkers. Tijdens het webinar ontvangen geïnteresseerde organisaties meer informatie over het project. 

Zorgorganisaties weten na deelname aan het project meer over hoe jonge medewerkers in hun werk staan binnen hun organisatie. Ook hebben zij inzicht in belastende factoren in het werk van jonge medewerkers en waar ze energie van krijgen. Daarnaast krijgen organisaties advies over verbeteringen gericht op het behoud van jonge medewerkers. 

Voorwaarden

Het project is bedoeld voor zorgorganisaties binnen de branche ziekenhuizen, vvt, ggz, en gehandicaptenzorg. Voorwaarde voor deelname is dat zij minimaal 30 jonge zorgmedewerkers in dienst hebben, die minder dan 2 jaar werkzaam zijn in de organisatie. Deelname aan het project kost zorgorganisaties 4.795 euro (exclusief BTW).

Webinar

Meld je aan voor het webinar 'Advies Behoud Jong Zorgtalent' op 17 maart van 10.00 uur tot 11.30 uur voor meer informatie over de inhoud van het project en de voorwaarden voor deelname. 

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in