Webinar 11 november over duurzame inzetbaarheid zorgprofessional

Hoe blijven zorgprofessionals gezond, bevlogen en in balans aan het werk? Daarover organiseert Tranzo, wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van de Tilburg University, op 11 november 2021 van 15.30 tot 16.45 uur een webinar. 

In dit webinar bespreken verschillende experts en professionals wat nodig is om duurzame inzetbaarheid van mensen in de zorg te bevorderen. Hoe zorg je als werkgever voor je medewerkers, zodat ze hun werk met plezier blijven volhouden? En hoe zorg je voor jezelf als zorgprofessional?

Programma

Presentatrice Sofie van den Enk gaat in deze online talkshow in gesprek met verschillende sprekers rondom 2 thema's: 'zorgen voor je zorgprofessionals' en 'zorgen voor jezelf als zorgprofessional'. 

Sprekers en tafelgasten zijn: 

  • Patricia van Casteren, psycholoog Arbeid en gezondheid bij Ascender;
  • Thomas Schok, chirurg, bestuurslid VvAA en ambassadeur Zin in Zorg Beweging;
  • Yvette Tooten, leidinggevende in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ);
  • Margot Joosen, senior onderzoeker Arbeid en Gezondheid bij Tranzo, Tilburg University;
  • Truus Groeneveld, arboverpleegkunidge bij Human Total Care;
  • Evelien Brouwers, bijzonder hoogleraar psychische gezondheid en duurzame inzetbaarheid in arbeid bij Tranzo, Tilburg University.

Dit webinar is in het bijzonder interessant voor zorgbestuurders, zorgprofessionals, HR-professionals, beleidsmakers en wetenschappers met interesse in het thema duurzame inzetbaarheid in de zorg.

Meld je aan!