Volg op 18 mei webinar 'Zeggenschap: een sterke professionele identiteit als basis'

Een impuls geven aan professionele zeggenschap van zorgprofessionals in jouw organisatie, hoe pak je dat aan? Wil je kennis opdoen over dit belangrijke thema? Volg dan op woensdag 18 mei van 19.00 tot 20.30 uur het webinar ‘Zeggenschap: een sterke professionele identiteit als basis’, een initiatief vanuit het Landelijk Actieplan Zeggenschap.

Zeggenschap en veerkracht versterken

Het webinar staat in het teken van het delen van kennis over de fundamenten van zeggenschap. Met als uitgangspunt: een sterke professionele identiteit is de basis van goed vakmanschap. Het webinar gaat ook over het beginnen van de dialoog in je organisatie, als sleutel voor een duurzaam verandertraject om zeggenschap en veerkracht te versterken.

Landelijk Actieplan Zeggenschap

Het Landelijk Actieplan Zeggenschap is een initiatief van BPSW, V&VN, de NVZ, de NFU, ActiZ, de Nederlandse ggz en VGN. Zorgorganisaties kunnen dit jaar nog in aanmerking komen voor financiering om samen met de verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en begeleiders hun zeggenschap en veerkracht een flinke impuls te geven.

Meer info en aanmelden voor het webinar?

Kijk op de website van het Actieplan Zeggenschap. Hier vind je meer informatie over deze en andere bijeenkomsten. Ook kun je je hier aanmelden voor het webinar.

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in