Vernieuwde Goedenachtapp geeft nachtwerkers advies op maat

De Goedenacht app is vernieuwd. De gratis app is er voor iedereen die nachtdiensten werkt. In de Goedenachtapp kun je jouw werkrooster toevoegen waardoor je advies op maat krijgt. Je krijgt tips vanuit de app om als zorgmedewerker zo goed mogelijk jouw nachtdienst te doorlopen.  

Goedenachtapp interactiever en uitgebreider 

Door de nieuwe functies is de app interactiever en uitgebreider qua gebruikersmogelijkheden. Omdat voor nachtwerkers voeding een belangrijk thema is, is er nu de optie om recepten toe te voegen en te ontvangen. Ook kun je informatie en tips met elkaar uitwisselen en ontvang je informatie over tot welke chronotype (slaap/waakritme) je behoort. Hiernaast ontvang je pushberichten en nieuws over nachtwerk.  

Advies op maat en verschillen per persoon 

Je chronotype, leeftijd en geslacht zijn factoren die invloed hebben op het doorkomen van de nacht. Dit verschilt dus per persoon. In de app kun je jouw eigen data toevoegen, zoals je rooster, om zo persoonlijk advies te ontvangen vanuit de app. Een rooster is heel bepalend. Daarom staat niet alleen de nachtdienst centraal, maar wordt ook de periode voorafgaand en erna meegenomen bij het advies. 

De app is te downloaden voor iOS en Android