Vacature: projectmedewerker arbeidsmarkt en opleiden (32-36 uur)

De NVZ zoekt een projectmedewerker ter ondersteuning van het project Kwaliteitsimpuls Personeel Ziekenhuizen (KiPZ) en het programma Zorgprofessionals maken de toekomst! (ZMT!). De projectmedewerker maakt deel uit van de afdeling Programma’s & Projecten en werkt intensief samen met het eigen projectteam binnen de NVZ.

Vanuit het project KiPZ helpt de NVZ haar leden bij het optimaal inzetten van subsidie voor het opleiden van hun medewerkers, zodat ze beter toegerust zijn voor de toenemende en complexer wordende zorgvraag. Bijvoorbeeld met advies over de aanvraag en verantwoording van de subsidie. Daarnaast ondersteunt de NVZ haar leden bij het doorontwikkelen van een aantal inhoudelijke thema’s, zoals strategisch opleiden, gedifferentieerde inzet van verpleegkundigen en digitalisering.  In het programma ZMT! werkt de NVZ met haar leden aan diverse arbeidsmarktgerelateerde onderwerpen, zoals het verbeteren van instroom, doorstroom en behoud van medewerkers, en strategisch personeelsbeleid.

Spin in het web

Als projectmedewerker ben je de spin in het web voor het projectteam. Je werkt nauw samen met de projectleider en zorgt voor overzicht, structuur en samenhang in de diverse activiteiten en daar haal je voldoening uit. Competenties als plannen, organiseren, initiatief, resultaatgerichtheid, samenwerken en communiceren zijn op jou van toepassing. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je daarnaast ook inhoudelijk bijdragen aan de project- en programma-activiteiten.

Bekijk de vacature (pdf).