Vacature: 4 programmacoördinatoren Landelijk Actieplan Zeggenschap

Voor het Landelijk Actieplan Zeggenschap zijn we op zoek naar 4 programmacoördinatoren. De programmacoördinatoren begeleiden zorginstellingen bij hun activiteiten om professionele zeggenschap en veerkracht op alle niveaus snel én duurzaam te versterken. We zoeken 2 collega’s met kennis en ervaring binnen de care, en 2 met kennis en ervaring binnen de cure. 

Landelijk Actieplan Zeggenschap

Het Landelijk Actieplan Zeggenschap is een plan om de professionele zeggenschap van zorgprofessionals te verbeteren en de veerkracht te versterken. Zorgorganisaties kunnen dit jaar nog in aanmerking komen voor financiering om samen met de verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en begeleiders hun zeggenschap en veerkracht een flinke impuls te geven. Het actieplan is een initiatief van de beroepsorganisaties Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW), Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&VN), de NVZ, de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU), ActiZ, de Nederland ggz en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). 

Functie programmacoördinator

Als programmacoördinator begeleid je een deel van de lokale projecten die gefinancierd worden vanuit het landelijke actieplan, waarbij je je richt op zorgorganisaties die passen bij jouw expertise en een brugfunctie vervult naar de desbetreffende branche. Je brengt ook in beeld welke goede voorbeelden er al zijn om deze breed te delen. Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van één van de vier lijnen uit het landelijk actieplan waarmee inzichtelijk wordt gemaakt wat er op de lange termijn nodig is.

Meer info over de vacature? Bekijk de website van het Landelijk Actieplan Zeggenschap.

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in