Terugkijken: webinar strategische personeelsontwikkeling

Donderdag 24 september heeft het webinar "Strategische Personeelsontwikkeling" plaatsgevonden waarin Hanneke Moonen de deelnemers meenam in het thema SPO en praktische handvatten bood aan de hand van de stroomversneller Strategische Personeelsontwikkeling. Marloes Smit-Paesschen en Mark Rekveld, (beiden werkzaam in het Dijklander Ziekenhuis) boden goede voorbeelden en handreikingen over het belang van SPO op de agenda van de organisatie én hoe je je manager daarbij meeneemt.

Ook is aandacht besteed aan scenarioanalyse: juist in deze onzekere tijden kan een goede scenarioanalyse helpen om systematisch te verkennen. Hoe kan de zorgvraag eruit komen te zien én wat betekent dit voor de medewerkers en de organisatie? Hoe zorg je voor voldoende medewerkers met de juiste vaardigheden op de juiste plek?

Alles nog eens rustig bekijken? Bekijk de webinar terug via deze link.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens dit webinar? Ga naar de ZMT!-Kennisnetgroep voor de presentatie en ondersteunende documentatie.
 

Praat mee over ZMT!

Werk je bij een lidinstelling van de NVZ? Meld je dan aan voor de ZMT!-groep op NVZ Kennisnet en deel kennis en ervaring met collega's. Je vindt er onder andere goede voorbeelden van slimmer werken of samenwerken in netwerken.