Save the date: Moving Magazine over onboarding op 2 februari 2023

Hoe zorgen we ervoor dat jonge zorgprofessionals blijven? Dat ze zich welkom, veilig, gewaardeerd en niet overvraagd voelen? Wat vinden werknemers belangrijk? Wat kan een werkgever doen om medewerkers aan zich te binden? Daarover gaat het Moving Magazine dat de NVZ op 2 februari 2023 organiseert.

Moving Magazine

Een Moving Magazine is een webinar waarin presentaties afgewisseld worden met animaties, gesprekken aan tafel en eerder opgenomen verhalen uit de praktijk. In de studio zijn onder meer zorgbestuurder Anita Wydoodt (ETZ) en Geert-Jan Buisman, senior consultant bij Berenschot, aanwezig. De presentatie is in handen van Liesbeth van der Heijden, senior communicatieadviseur bij de NVZ.

Verklaring VAZ

In september 2021 schaarden de NVZ-lidinstellingen zich unaniem achter de verklaring Versterken Arbeidsmarkt Zorg (VAZ). Eén van de doelstellingen van de verklaring is 10% meer behoud van personeel. Volgens het rapport van de commissie Terpstra vertrekt 43% van de jonge verpleegkundigen en verzorgenden binnen 2 jaar na binnenkomst.

Voor wie?

Bestuurders, managers, leidinggevenden en verder iedereen die geïnteresseerd is in het thema onboarding.

Wanneer?

Het Moving Magazine over onboarding vindt op donderdag 2 februari plaats van 10.00 – 11.30 uur. Het programma volgt binnenkort.

Meld je aan voor het Moving Magazine!