Save the date: 16 mei inspiratiebijeenkomst over behoud zorgprofessionals

Hoe zorgen we voor minder uitstroom en meer werkplezier in de zorg? Daarover gaat de inspiratiebijeenkomst van NVZ-arbeidsmarktprogramma Zorgprofessionals maken de toekomst (ZMT!). Hou maandagmiddag 16 mei vrij in je agenda!

Kennis en ervaringen delen

Doel van de bijeenkomst is om kennis en ervaringen te delen en inspiratie op te doen over het thema behoud van zorgmedewerkers. De middag bestaat uit een plenair gedeelte en workshops, over onderwerpen zoals:
•    Zeggenschap
•    Innovatief werken
•    Jongeren en arbeidsmarkt
•    Stimuleren van werkgeluk
Daarnaast is er veel gelegenheid voor ontmoetingen en leren van elkaar.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor HR- en opleidingsmanagers en -adviseurs van NVZ-lidinstellingen en vertegenwoordigers van de regionale werkgeversverenigingen. En ken je iemand uit het regionale netwerk voor wie het interessant kan zijn, bijvoorbeeld uit een onderwijs- of vvt-instelling? Kom samen!

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats in congrescentrum Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Een ruime locatie, die de mogelijkheid biedt om eventuele coronamaatregelen in acht te nemen. De middag begint om 12:00 uur met een lunchbuffet. Daarna volgt het inhoudelijke programma, dat tot 17:00 zal duren.

Verklaring Versterken Arbeidsmarkt Zorg (VAZ)

10% meer behoud is 1 van de afspraken uit de Verklaring Versterken Arbeidsmarkt Zorg (VAZ) die NVZ-leden in september 2021 aannamen. Het programma ZMT! ondersteunt op verschillende manieren bij de uitvoering van de afspraken uit de Verklaring VAZ, onder meer met deze bijeenkomst.

Kom je ook?

De uitnodiging met het definitieve programma plus de aanmeldlink volgt binnenkort. Hou je mailbox, de ZMT!-site en LinkedIn in de gaten! Heb je vragen? Neem contact op met het projectteam van ZMT! via info@zmt-ziekenhuizen.nl.

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in