Peiling: wat is nodig om professionele zeggenschap van zorgprofessionals te versterken?

Wat is nodig om de professionele zeggenschap van verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en begeleiders snel én duurzaam te versterken? Dat brengen we in kaart met een peiling van het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht. 

Er zijn twee varianten van de peiling: een voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en begeleiders én een voor bestuurders, managers, leidinggevenden en HR-professionals in heel Nederland.  

Waarom deze peiling? 

Met het invullen van deze peiling draagt u bij aan het verzamelen van informatie over hoe zeggenschap door zorgprofessionals wordt ervaren, op welke onderwerpen behoefte is aan meer zeggenschap, maar ook wat nodig is om deze gewenste zeggenschap te bereiken. 
 
De peiling staat open tot en met 16 oktober. Het invullen van de peiling duurt ongeveer 15 minuten. Uiteraard worden uw gegevens anoniem verwerkt.  
 
Naar de vragenlijst voor bestuur en management
 
De resultaten van de peiling worden in november gedeeld via de nieuwsbrief en de website van het Landelijk Actieplan Zeggenschap & Veerkracht. 


Over het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht 
Het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht is een samenwerkingsverband van beroepsverenigingen V&VN en BPSW en brancheorganisaties NVZ, NFU, ActiZ, de Nederlandse GGZ en VGN om de professionele zeggenschap van verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en begeleiders merkbaar te verbeteren en hun veerkracht te versterken. Dit maakt de kwaliteit van zorg én de tevredenheid over het werk beter.   

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in