Online workshops over grotere contracten en slim roosteren

Stichting Het Potentieel Pakken en het Actie Leer Netwerk van het ministerie van VWS organiseren op 17 november en op 15 december online workshops over het realiseren van grotere contracten in de organisatie. Het verhogen van de deeltijdfactor wordt gezien als een oplossing voor het arbeidsmarkttekort in de zorg. 

Workshop 1: Grotere contracten met een prettig rooster

Uit onderzoek van Stichting Het Potentieel Pakken blijkt dat een kwart van de zorgmedewerkers ervoor openstaat meer te werken. Het merendeel noemt een prettig rooster als voorwaarde om meer te willen werken. Tijdens de workshop ‘Grotere contracten mét een prettig rooster’ op 17 november ga je met dit thema aan de slag. Stichting Het Potentieel Pakken deelt haar perspectief op roosteren en contractuitbreiding. Daarbij ligt de focus op praktische oplossingen. Met deze aanknopingspunten ga je zelf aan de slag met de mogelijkheden om binnen jouw eigen organisatie grotere contracten mét een prettig rooster mogelijk te maken. 
Meld je aan!

Workshop 2: Waarde en potentieel van grotere contracten binnen jouw organisatie

Op 15 december is de online Workshop ‘Waarde en potentieel van grotere contracten binnen jouw organisatie’. Stichting Het Potentieel Pakken deelt haar perspectief op de waarde van grotere contracten, en belemmeringen die hierbij vaak spelen in de praktijk. Ook krijg je handige tools om het potentieel binnen jouw organisatie te onderzoeken. Met deze aanknopingspunten kun je zelf aan de slag om de waarde en het potentieel van grotere contracten binnen jouw organisatie in kaart te brengen.
Meld je aan!

Kijk het vorige webinar terug

Tijdens het webinar ‘Verhogen deeltijdfactor als oplossing voor het arbeidsmarkttekort in de zorg’ van 8 september deelden we de uitkomsten uit het onderzoek, bespraken de kansen en presenteerden we de aanpak van de stichting Het Potentieel Pakken. Ook kwamen de praktische ervaringen van twee proeftuinen aan bod.

Kijk het webinar terug via deze link.

Aan de slag met strategische personeelsontwikkeling

Wil je meer weten over het toekomstbestendig maken van je personeelsbestand? Ben je op zoek naar een stroomversneller die je op weg helpt? Kijk op de pagina strategische personeelsontwikkeling.