Online bijeenkomst op 2 februari over versterken digivaardigheden

Hoe versterk je de digivaardigheden van zorgprofessionals in ziekenhuizen? De coalitie Digivaardig in de zorg organiseert hierover op 2 februari 2022 van 10.00 uur tot 11.00 uur een gratis online bijeenkomst. 

Tijdens de bijeenkomst krijgen deelnemers informatie over wat Digivaardig in de zorg te bieden heeft en is er ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere organisaties. De begeleiding is in handen van Suzanne Verheijden, programmamanager van de coalitie Digivaardig in de zorg.

Voor wie?

De sessie is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het versterken van digivaardigheden van zorgprofessionals in de ziekenhuiszorg.

Meld je aan voor de online bijeenkomst!

Iedereen digivaardig

De coalitie Digivaardig in de zorg ondersteunt de zorgsector onder meer met leermiddelen en bijeenkomsten. Met als doel: iedereen in de zorg voldoende digivaardig om goede zorg te kunnen leveren. De Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) is één van de deelnemers aan de coalitie. Dankzij de bijdrage van de StAZ en de overige arbeidsmarktfondsen in de zorg kan de coalitie laagdrempelig ondersteuning bieden aan de hele zorgsector, waaronder de branche ziekenhuizen.

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in