Meld je aan voor webinar over versterken digivaardigheden ziekenhuismedewerkers

Aan de slag met het versterken van digivaardigheden van medewerkers? Meld je aan voor de interactieve online bijeenkomst op 31 maart over dit thema. Het Franciscus Gasthuis & Vlietland deelt ervaringen en geleerde lessen. Organisator is het B-learningplatform, een initiatief van een groep ziekenhuizen en ondersteund door de NVZ. 

Digivaardigheden verbeteren

In het Franciscus Gasthuis & Vlietland is veel aandacht voor het verbeteren van de digitale vaardigheden van medewerkers. Hoe pakt het ziekenhuis dit aan en hoe creëer je draagvlak en urgentie voor dit thema? Het Franciscus leidde als eerste Nederlandse ziekenhuis zelf digicoaches op. Inmiddels telt het ziekenhuis 45 digicoaches. Hoe zet je ze in en wat zijn de verschillen per afdeling? En hoe ondersteun je ze? Je hoort er alles over tijdens het webinar.

Ervaringen uitwisselen

Het webinar is bedoeld voor iedereen die zich in ziekenhuizen en klinieken bezighoudt met het thema digivaardig, zoals praktijkopleiders, leerhuismanagers en -adviseurs (zowel NVZ-leden als niet-leden). Tijdens het webinar is ook gelegenheid om met andere deelnemers in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Datum, tijd en locatie

Het webinar vindt plaats op 31 maart 2022 van 15:00 - 16:30 uur via WebEx. We nemen het webinar op, zodat je het later kunt terugkijken.

Mail je vragen

Heb je vragen of onderwerpen voor het Franciscus Gasthuis & Vlietland? Mail ze uiterlijk 18 maart aan Yolanda Rops via kwaliteitsimpuls@nvz-ziekenhuizen.nl. Of bel haar op 06-82 05 09 10.

Aanmelden?

Schrijf je in voor het webinar. Registreer je met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijven met een ander (privé) e-mailadres is helaas niet mogelijk.  De link voor de webinar ontvang je enkele dagen voor aanvang.

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in