Meld je aan voor Moving Magazine 'Welkom (terug) in de zorg' op 14 september

Hoe zorgen we ervoor dat herintreders en zij-instromers zich welkom voelen in de zorg? De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en ActiZ organiseren hierover op 14 september een Moving Magazine, een webinar waarin presentaties worden afgewisseld met animaties, gesprekken aan tafel en verhalen uit de praktijk.

In de zorg is iedereen hard nodig. Ook mensen die voorheen buiten de zorg werkten, of er een tijdje uit zijn geweest. Uit onderzoek blijkt echter dat (her)intreden voor deze medewerkers niet vanzelf gaat. Tijdens het webinar helpen we zorgorganisaties op weg.

Zorgbestuurders aan tafel

In de studio zijn onder meer zorgbestuurders Marjolein Tasche (Franciscus Gasthuis & Vlietland), Chantal Beks (De Wever) en Cees de Wildt, manager Arbeid bij ActiZ, uitgenodigd. Ook schuift strateeg en psycholoog Bart Götte van FutureFlock aan. De presentatie is in handen van Wouter van der Horst.

Meld je aan!

Het Moving Magazine ‘Welkom (terug) in de Zorg’ vindt plaats op 14 september van 15.00 tot 16.30 uur. Het volledige programma verschijnt binnenkort online. 

Meld je aan voor het Moving Magazine.