Meer regie op je loopbaan met Zorginspirator.nl

De vraag is actueler dan ooit: hoe blijven zorgprofessionals gemotiveerd en geïnspireerd? Zorginspirator.nl neemt zorgprofessionals bij de hand en leidt hen langs mogelijkheden en suggesties. Het online platform voert deze zomer campagne om mensen met interesse in de zorgsector te laten zien hoe ze zelf regie kunnen houden op hun loopbaan.

In gesprek met zorgmedewerkers

In korte video’s gaat Zorginspirator in gesprek met 5 zorgprofessionals uit verschillende werkvelden. Zij delen hun ervaringen met en visie op een loopbaan in de zorg. Hoe beoordelen zij het belang van werkplezier? Hoe kijken ze naar de toekomst? Wat zijn tips voor collega’s of adviezen voor beleidsmakers? 

Help je mee? 

De online campagne van Zorginspirator loopt tot half augustus. Doel is om steeds meer zorgprofessionals te bereiken. Help je mee ervoor zorgen dat iedereen het platform kent? In de downloadmap vind je middelen die je in jouw organisatie kunt inzetten in de (interne en externe) communicatie over Zorginspirator en deze campagne. 

Zorginspirator.nl

Zorginspirator is een initiatief van werknemers- en werkgeversorganisaties verenigd in de arbeidsmarktfondsen A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS, StAG en StAZ, met ondersteuning van het ministerie van VWS.

Zorginspirator

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in