Masterclass voor bestuurders 5 juli: flexibel opleiden

Hoe zet je flexibel opleiden in tegen de krapte op de arbeidsmarkt voor gespecialiseerd verpleegkundigen? Daarover gaat de digitale masterclass ‘flexibel opleiden’ die de NVZ op dinsdag 5 juli van 08.00 – 09.00 uur voor bestuurders organiseert. 

CZO Flex Level

Samen met zorg- en opleidingsinstellingen flexibiliseert en vernieuwt het programma CZO Flex Level de CZO-erkende (vervolg-) opleidingen voor gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch ondersteunende zorgprofessionals. Flexibele opleidingen en leerroutes zijn gebaseerd op EPA's (Entrustable Professional Activity, oftewel ‘toe te vertrouwen professionele activiteit’) en worden ondergebracht in een samenhangend én flexibel stelsel. Dit resulteert in meer carrièremogelijkheden voor professionals en efficiënter opleiden.

Programma masterclass 

  • Opening en inleiding - Jan den Boon, raad van bestuur Medisch Spectrum Twente
  • Programma CZO Flex Level, wat kan ik er mee? - Bertine Lahuis, voorzitter stuurgroep CZO Flex Level, voorzitter raad van bestuur Radboudumc en Niels Oerlemans, programmamanager
  • Praktijk voorbeeld uit Ziekenhuisgroep Twente - Hilde Dijstelbloem voorzitter raad van bestuur Ziekenhuisgroep Twente en Simone Roest, clustermanager Acute zorg  
  • Vragen en afsluiting -  Jan den Boon

Aanmelden

De masterclass is exclusief voor bestuurders. In deze masterclass nemen wij je mee in het gedachtengoed van flexibel opleiden en krijg je concrete voorbeelden. ​​​​​Meld je aan!

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in