Landelijk Actieplan Zeggenschap organiseert webinar over subsidieregeling

Al aan de slag met het schrijven van een subsidieaanvraag voor het Landelijk Actieplan Zeggenschap & Veerkracht? De definitieve subsidieregeling met alle criteria wordt op 25 augustus bekendgemaakt. Tijdens online informatiebijeenkomsten op donderdag 25 augustus en dinsdag 30 augustus van 19:00 tot 20:30 uur licht het programmateam de subsidiecriteria toe en is er tijd om vragen te stellen.  

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst.

Projectplan schrijven: ondersteuning op maat 

Er is voor 255 zorgorganisaties 50.000 euro beschikbaar om zeggenschap en veerkracht te versterken voor verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en begeleiders. Op de website van het Actieplan vind je een stappenplan om je te helpen bij het schrijven van een projectplan. Heb je vragen of wil je ondersteuning bij het schrijven van het lokale actieplan? Het actieplan biedt ondersteuning door: vragenkwartiertjes, klankbordbijeenkomsten en schrijfsessiesBekijk ook deze voorbeelden van hoe een actieplan eruit kan zien. 

Mail het programmateam

Twijfel je over het aanvragen van een subsidie of heb je een helpende hand nodig? Stuur dan een mail naar info@actieplanzeggenschap.nl, het team biedt graag ondersteuning op maat.