Jaarcongres HRM in de Zorg op 22 september 2020

Het jaarcongres voor én door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure vindt plaats op 22 september in Den Bosch. Deelnemers worden in één dag op de hoogte gebracht van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HR in de zorg en wat dit voor hen betekent. De NVZ is één van de communicatiepartners van het congres.

De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee die vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR-thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Deze en meer vragen komen aan de orde tijdens het congres.

Praktijkcases en workshops

De dagvoorzitter en gespreksleider van de dag is Jesper Rijpma, hoofd Communicatie Máxima MC Veldhoven/Eindhoven. Onder de sprekers op het congres bevinden zich onder andere Gitta Gallé ( bestuurder van het Prinses Maxima Medisch Centrum), Anouk ten Arve (programmamanager IZZ Gezond werken in de Zorg) en Bert Roelofs (manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Gelre ziekenhuizen). Verder zijn er praktijkcases en workshops door onder meer Gelre Ziekenhuizen, FWG Progressional People, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen.

Het jaarcongres vindt plaats in 1931 Congrescentrum in Den Bosch. De organisatie houdt zich aan de actuele RIVM- en overheidsrichtlijnen met betrekking tot Covid-19. Meer informatie is te vinden op de website. Bekijk ook deze flyer.