Innoveren staat centraal tijdens Actie Leer Netwerk Dagen 2020

Het Actie Leer Netwerk van het ministerie van VWS organiseert van 7 tot en met 11 december de digitale Actie Leer Netwerk Dagen 2020. Het draait deze dagen om innovaties op de arbeidsmarkt en de aanpak van personeelstekorten.

De Actie Leer Netwerk Dagen zijn speciaal bedoeld om bestuurders, managers, beleidsadviseurs, hr-professionals en projectleiders te informeren en inspireren om met initiatieven te starten die de arbeidsmarkt verbeteren.

Ervaringsdeskundigen

Tijdens dit vijfdaagse online evenement ligt de focus op 6 arbeidsmarktthema’s, waaronder 'Leven lang ontwikkelen' en 'Meer uren werken'. Ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk verzorgen sessies met andere experts en ervaringsdeskundigen. Zij vertellen over hun initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de arbeidsmarkt. Vooraf en na deze kennissessies kunnen deelnemers netwerken, vragen stellen en doorpraten. 

Wil je arbeidsmarktthema’s verder brengen binnen je organisatie? Verken je daar graag nieuwe mogelijkheden voor? En ben je benieuwd naar de ervaringen en inzichten van andere professionals? Neem dan deel aan de Actie Leer Netwerk Dagen 2020!

Meer info en inschrijven kan via de website van het Actie Leer Netwerk.

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in