Doe mee aan onderzoek naar verbetering re-integratie zieke werknemers

Recent te maken gehad met de re-integratie van zieke werknemers? Wil je met jouw ervaring bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek naar verbetering van de begeleiding en re-integratie van zieke werknemers? Meld je dan nu aan voor deelname aan een onderzoek van het project doorontwikkeling BAR.

Project doorontwikkeling BAR

BAR staat voor Beschrijving Arbeidsbelastbaarheid en Re-integratiemogelijkheden. Het BAR-instrument biedt bedrijfsartsen de mogelijkheid om de belastbaarheid en mogelijkheden voor re-integratie van zieke werknemers op uniforme wijze te beschrijven. Doel van het project doorontwikkeling BAR van Amsterdam UMC, HAN University of Applied Sciences en UMCG is het bevorderen van de samenwerking tussen professionals die betrokken zijn bij de re-integratie van zieke werknemers. Om zo de begeleiding en re-integratie van zieke werknemers te verbeteren.

Ervaring werkgevers

De ervaringen van werkgevers zijn hierbij onmisbaar. Daarom zoeken we voor dit project werkgevers die in een interview van maximaal 1 uur willen vertellen over hun ervaringen met de re-integratie van zieke werknemers. En de begeleiding van professionals tijdens het re-integratieproces. De voorbereiding op het interview kost ongeveer 30 minuten.

De onderzoekers zijn op zoek naar werkgevers:

  • Die recente ervaring hebben met het re-integreren van werknemers (bij voorkeur minder dan 1 jaar geleden)
  • Van zowel grotere als kleinere bedrijven en organisaties
  • Uit verschillende sectoren

Meer informatie en aanmelden

Interesse in deelname? Bekijk de website van project BAR voor meer informatie over het onderzoek en de aanmeldprocedure. 

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in