Zorgprofessionals maken de toekomst!

Een stevige impuls geven aan de huidige arbeidsmarkt voor de ziekenhuisbranche. Het stimuleren van innovatief werkgeverschap. Dat is waar de NVZ en haar leden aan werken met het programma Zorgprofessionals maken de toekomst!.

NVZ ZMT

Over ZMT!

Innovatief werkgeverschap is een speerpunt in de NVZ-strategie 'Goede zorg doen we samen'. Zo zorgen we ervoor dat de zorg een aantrekkelijke en interessante werkplek blijft. In deze animatie zie je hoe ZMT! de komende jaren werkt aan een toekomstgerichte, goedwerkende arbeidsmarkt met voldoende toegeruste en gemotiveerde medewerkers op de juiste plek.

 

 

Stroomversnellers

Zelf aan de slag? De ZMT!-stroomversnellers helpen je op weg bij de transitie naar een toekomstgerichte, goedwerkende arbeidsmarkt voor de ziekenhuisbranche.

Some alt text goes here

ZMT!-scan

Hoe staat jouw organisatie ervoor op het gebied van strategisch HR- en opleidingsbeleid? De ZMT!-scan brengt het in kaart.

Some alt text goes here

Praat mee over ZMT!

Werk je bij een lidinstelling van de NVZ? Meld je dan aan voor de ZMT!-groep op NVZ Kennisnet en deel kennis en ervaring met collega's. Je vindt er onder andere goede voorbeelden van slimmer werken of samenwerken in netwerken.

Nieuwsbrief ZMT!

Schrijf je in voor de ZMT!-nieuwsbrief, en ontvang het ZMT!-nieuws wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in